Aleš Vaníček, Starosta Miasta Žacléř i Marcin Król, Wiceburmistrz Miasta Lubawka zapraszają na "Sportowe Pogranicze"

Marcin Król Wiceburmistrz Miasta Lubawka wraz z delegacją z lubawskiego urzędu, organizatorami Sportowego Pogranicza z wizytą roboczą w partnerskim mieście Žacléř. Na spotkaniu omówione zostały kwestie organizacyjne wspólnego projektu.

Mamy specjalne zaproszenie dla naszych gości z Czech!

Objevujeme polsko-české sportovní příhraničí. Malebná trasa, pro náročné i rekreační sportovce.

Můžete běžet nebo jít a objevovat sportovní příhraničí. Závody se uskuteční již 19. října. Start na Městském stadionu v Lubawce. Trasa je vytýčena, registrace otevřena!

Sportovní závody se konají v rámci česko-polského projektu ?Sportovní pohraničí?. Připraveny jsou trasy 10 km a 5 km. Obě trasy jsou určeny pro běh, tu kratší lze navíc absolvovat chůzí. Sportovní emoce, zážitky zaručeny!

Běh na 10 km - 11:00 hod.

Běh na 5 km - 11:15 hod.

Výlet 5 km - 11:30 hod.

Platí časová omezení:

pro účastníky na trase na 5 km, běh - 1 hodina

pro účastníky na trase na 5 km, chůze - 2 hodiny

pro účastníky na trase na 10 km, běh - 2 hodiny

Pro nejlepší závodníky jsou připraveny atraktivní ceny. V cíli vám nabídneme chutné regenerační jídlo. Pro všechny účastníky, kteří závod dokončí, jsme připravili i pamětní medaili. K dispozici je také startovní balíček (energetický nápoj a tyčinka). Účast na akci je zdarma. Máte jasno! Přihlášky do 17. října 2024 (včetně) na webových stránkách Datasport. Závody se uskuteční bez ohledu na počasí, protože neexistuje špatné počasí, stačí správné oblečení!

Odkaz pro přihlášení:

https://online.datasport.pl/zapisy/portal/zawody.php...

Kancelář závodů (Městský stadion v Lubawce) bude otevřena 18. října 2024 od 16:00 do 18:00 hod. a 19. října 2024 od 8:00 do 10:30 hod.

Projekt realizují dva partneři: Obec Lubawka a Město Žacléř. Obě příhraniční města spolupracují již mnoho let a nejedná se o první společnou sportovní a vzdělávací akci. Závody jsou spolufinancovány z prostředků Evropské unie z Evropského fondu pro regionální rozvoj prostřednictvím Euroregionu Nisa.